(0174) 38 96 00 info@berkmanautomaten.nl
Algemeen:
Gemeubileerd en gestoffeerd appartement op de 3e etage in centrum van Den Haag achter het Vredespaleis.

Indeling:
Woonkamer met niet afgesloten studeer/logeermogelijkheid.  In het appartement bevindt zich tevens een aparte toilet, 1 slaapkamer met badkamer voorzien van ligbad, wasmachine en droger. en een keuken met apparatuur.

Aan de woonkamer bevindt zich een balkon.

Op de overloop is een aparte afgesloten opslagruimte. Tevens is er op de begane grond aan de achterkant van het pand een afgesloten overdekte ruimte om fietsen te stallen.

Huurprijs:
€ 1.250,00 per maand excl. g/l/w

Beschikbaar per 1 maart 2018

Laan van Meerdervoort 52M

2517 AM  Den Haag

Omschrijving

Gemeubileerd en gestoffeerd appartement op de 3e etage in centrum van Den Haag achter het Vredespaleis.

Per direct hebben wij een net nieuw gerenoveerd en gemeubileerd appartement van ruim 100 m2 te huur op de parterre. Ligging is vlakbij het centrum, leuke winkelstraten, parken, openbaar vervoer en uitvalswegen in een prachtig statig herenhuis.
Aan de achterkant van het appartement is een betegelde buitenplaats van 2,5 m x 7 m en een overdekte en afgesloten fietsenstalling.

Indeling

Een mooie, lichte volledig ingerichte woonkamer (4.70x 5.50m) aan de straatkant.  Aan de achterkant bevindt zich een moderne zeer ruime en volledig geoutilleerde eetkeuken met eettafel en vier stoelen. Tevens is er een bijkeuken met een wasmachine en droger. Eerste slaapkamer (3.35 x 3.65m) heeft een 2-persoonsbed en ruime kledingkast. De tweede slaapkamer (3.35 x 2.30) kan als studeer- en/of logeerkamer worden gebruikt. Verder heeft het appartement een ruime badkamer met douche en een vaste wastafel. Apart luxe toilet.

Huur

€ 1.375,00, exclusief gas, elektriciteit, water, kabel en internet.
Per direct beschikbaar.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met :

Brigitte Berkman 
brigitte@berkmanautomaten.nl

Bel mij terug!

4 + 13 =

Gedempte Gracht 1B

2512 AK Den Haag